Η γέφυρα του “διαβόλου” που κόβει την ανάσα

Μέσα σε ένα καταπράσινο σκηνικό στον ποταμό Ρακότζι στο πάρκο Κρόμλαου, στην περιοχή της Σαξονίας στη Γερμανία, μια εντυπωσιακή γέφυρα γοτθικής αρχιτεκτονικής κερδίζει τα βλέμματα όλων.

Οι καλύτερες επιλογές για απόδραση στην Πελοπόννησο τον Οκτώβριο

Με δυνατό χαρτί της το γεγονός ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η Πελοπόννησος με τις υπέροχες περιοχές και τις αμέτρητες γραφικές γωνιές της αναδεικνύεται στον ιδανικότερο προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις από το κλεινόν άστυ.

Το νησί της Χάλκης που μοιάζει με έργο τέχνης

Στην άκρη του νοτιοανατολικού Αιγαίου βρίσκεται ένα μικρό, πολύχρωμο νησάκι, γεμάτο αρώματα, ομορφιές και υποσχέσεις για ένα ταξίδι στον χρόνο με μπόλικη νοσταλγία και συναίσθημα. Είναι η Χάλκη, με τον ξεχωριστό της χαρακτήρα, που μπορεί να μην ανήκει στους δημοφιλείς προορισμούς, όμως, όσοι την ανακαλύπτουν δίνουν ραντεβού για το επόμενο αντάμωμα.

Μυστηριακή ατμόσφαιρα στο «νησί των Μεγάλων θεών»

Είναι το νησί που αποπνέει μία μοναδική μυστηριακή ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του. Και είναι κάτι που ο επισκέπτης αισθάνεται από την πρώτη στιγμή που πατά το πόδι του σε αυτό. Είναι η Σαμοθράκη, την οποία λένε, είτε ερωτεύεσαι από την πρώτη ματιά, είτε όχι. Σίγουρα, όμως, δεν γίνεται να μη νιώσεις πως κάνεις ένα ταξίδι […]

Το χωριό της Φωκίδας θυμίζει μικρό Παράδεισο

Το Διχώρι είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Φωκίδας που σίγουρα θα σας μαγέψει.

4 Γραφικά χωριουδάκια της Ελλάδας σταματημένα στο χρόνο

Από τη μια υπάρχουν εκείνα τα χωριουδάκια που προσπαθούν να αναδείξουν την πιο «μοντέρνα» πλευρά τους με το να απαρνιούνται τα παραδοσιακά καφενεία και να αναπαλαιώνουν τους ξενώνες τους κι από την άλλη υπάρχουν εκείνα τα μικρά χωριουδάκια σαν σταματημένα στο πέρασμα του χρόνου, που διατηρούν ανέπαφη την αυθεντικότητά τους, σαν να βρίσκονται σε άλλη […]